Reacties van kinderen

 

< vorige pagina

 
 

Reacties van kinderen:

Jongen (groep 6):
Op mijn oude school was het leuk. Buitenspelen vind ik heel leuk! Ik speelde met andere kinderen toen. Ik had toen ook een paar hele leuke vrienden; Noa, Luuk en Perijn. Meer heb ik er niet. Ik vond spelling heel moeilijk. Ik ben hier vanwege mijn gedrag en het aan te passen hier. Ik heb PD-NOS en ADHD. Dat zie je als ik druk ben. De meester wil graag dat ik blijf opletten. Dat lukte niet altijd. Ik leer nu in de huiskamer hoe ik rustig kan blijven en goed om te gaan met andere kinderen. We hebben hier een makkelijke weg en een moeilijke weg. De makkelijke weg daar word je geholpen, dat is ook leuk voor het kind. De moeilijke weg is een weg dat een kind uiteindelijk ook niet meer leuk vindt. Dan krijgt het kind een hele lastige strijd met de juf of de meester.

Meisje (groep 4):
Ik vint het leuk dat ik naar het oude school gaa. Het gaat goed. Hed is leuk. Ik wou dat ook. Ik hep het geleert dat ik niet meer hep geschoofen, en geleert te wachten en niet te boos te worden en te lachen. En hier is het ook leuk.
 


Jongen (groep 5):
Toen ik naar de huiskamer ging
Ik vond het heel moeilijk want ik wilde helemaal niet. Ik vond het spannend. Ik vind het nu niet meer spannend. Wat ik op mijn oude school het niet-leukst vond was rekenen, en nu nog steeds. Lezen vond ik het makkelijkst. Maar ik werkte bijna niet meer op school. Dat heb ik hier dan wel weer geleerd. We leren ook de makkelijke weg te kiezen. Dat je bijvoorbeeld niet boos gaat doen, maar naar juf gaat.
Ik zou graag naar een andere school in de buurt willen. Dan ben ik minder lang onderweg met de bus. Op mijn oude school was ik altijd aan het klieren. Ik weet niet waarom. Ik leer hier dat klieren vaak betekent dat er iets met je is.

Jongen (groep 4):
Altijd boos geweest en blij dat ik naar de huiskamer ging. Ik liet kleutergedrag zien en nu groep 4 gedrag. Omdat ik het wel weet. Ik heb een lievelingsding en dat is lego city. Ik zit al een poos in de huiskamer en ik heb al veel geleerd. Ik kan goed werken, vooral rekenen. Soms ben ik nog boos, maar dat heeft iedereen wel eens!!


 

 
 

< vorige pagina

 


Bert Hoevenberg - webdesign